Om os

plus

I en hektisk hverdag, hvor virksomhedens udvikling er i fokus, kan det være vanskeligt at finde tid til at planlægge og få overblik. Hvordan kan du ruste virksomhedens ansatte til at klare nye opgaver - som måske stiller krav om indførelse af ny teknologi i virksomheden?

Det handler om at få relevant viden om og indsigt i det mangfoldige udbud af voksen- og efteruddannelse, så det giver mening for dig. VEU-centrets særlige styrke er netop at give dig overblik over de muligheder erhvervsskolerne og VUC tilbyder, på baggrund af vores formelle samarbejde.


Vi er én indgang til de lokale erhvervsskoler og VUC. Vi hjælper dig videre med at finde den rette opkvalificering - uanset om det er til dig som leder, dine medarbejdere i virksomheden eller til dig som enkeltperson.

   

  Hvem er vi?

  Vejledning

  Vores vejledning har til formål at hjælpe dig og din virksomhed til at få et bedre beslutningsgrundlag som udgangspunkt for at planlægge kompetenceudvikling til dine medarbejdere - både på kort og langt sigt.

  >> Find vejledere her


  Centerråd

  VEU-centret er organiseret med et Centerråd, som rådgiver bestyrelsen for VEU-centerets værtsskole om VEU-centrets virke. Centerrådet består af et bestyrelsesmedlem fra hver af de deltagende skoler og et antal tilforordnede medlemmer. Det varierer fra center til center hvem der er tilforordnet rådet.

  >> Læs mere om Centerrådet


  Samarbejder og tværgående projekter

  VEU-centret deltager i tiltag og fora, som resulterer i strategiske drøftelser om samspillet mellem erhvervs-, beskæftigelses- og uddannelsesområdet.

  Læs mere om de enkelte samarbejder nedenfor: 

  >> Vejen til varige job gennem kompetenceløft


  Links

  Vil du læse mere? Vi har samlet en række links, som kan være relevante for dig, der er uddannelsessøgende inden for voksen- og efteruddannelse - se oversigten over de udvalgte links.

  | Persondatapolitik på hjemmesiden | VEU-Center Aalborg/Himmerland | mail@veu-centeraalborghimmerland.dk | Sofievej 61 | 9000 Aalborg © 2018