Vejledning

plus

Når du kontakter VEU-Center Aalborg/Himmerland, hjælper vi dig med at skabe kontakt til en konsulent, som tager udgangspunkt i dit behov.

Vores konsulenter har overblik over de almene og erhvervsrettede efteruddannelser som fx AMU-kurser og kurser på VUC. Det betyder, at vi kan sende dig i den rigtige uddannelsesmæssige retning – uanset din branche og hvor du bor.

Den rådgivning og vejledning, som du eller din virksomhed modtager via VEU-center Aalborg/Himmerland, er gratis og uforpligtende.

Ønsker du hjælp til at få et overblik over dine muligheder som enten medarbejder, virksomhed eller ledig, så kontakt os endelig pr. telefon 70 10 10 75 eller via mail mail@veu-ceteraalborghimmerland.dk – så ringer vi til dig.

Som virksomhed kan du også aftale et besøg med en konsulent fra VEU-centret.

Dit udbytte: En uddannelsesplan

Som medarbejder eller ledig vil vejledningen føre til, at du har en individuel plan for, hvordan du bliver kvalificeret til at nå dine mål. Og du ved, hvem du kan kontakte, når du får brug for yderligere information i forhold til at komme videre.

For vejledere

Klik på billedet nedenfor og få overblik over de forskellige ordninger, der tilsammen udgør voksenvejledningen:

| Persondatapolitik på hjemmesiden | VEU-Center Aalborg/Himmerland | mail@veu-centeraalborghimmerland.dk | Sofievej 61 | 9000 Aalborg © 2018